Honlapunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.

ARTcessories

Listázás:
Rendezés:

ARTcessories AV Direct audió/videó D.I. box

Az AV Direct az ideális D.I. box ha például iPodok, laptopok, DVD lejátszók, szórakoztató elektronikai termékek kimeneti jelszintjeit szükséges XLR mikrofonszinű jellé transzformálni. Ellentétben szinte bármilyen más megoldással az AV Direct képes sz..

18 900Ft Nettó: 14 882Ft

ARTcessories CleanBox II földhurok leválasztó

Az audió hangrendszerek zaja az esetek egyik részében úgynevezett földhurkokból száramzik. A CleanBOX II ezeket a földhurkokat segít megszüntetni, így a jel minőségének rontása nélkül segít megszabadulni a nem kívánt zajtól. ..

17 900Ft Nettó: 14 094Ft

ARTcessories CleanBox Pro 2 csatornás jelszint konverter

A CLEANBoxPro két csatornás jelszint konverter képes arra, hogy asszimetrikus jelből szimmetrikus jelet készítsen, valamint szimmetrikus jelből is képes asszimetrikus jelet készíteni. Szórakoztató elektronikai cikkek asszimetrikus kimenetéből egyszer..

21 900Ft Nettó: 17 244Ft

ARTcessories CoolSwitch A-B/Y kapcsoló

A/B-Y kapcsoló pedál, mely oda-vissza működik. Segítségével egy hangszer jelét irányíthatjuk akár két erősítőbe, vagy két hangszer között válthatunk. ..

16 900Ft Nettó: 13 307Ft

ARTcessories CoolSwitch Pro A-B/Y kapcsoló, trafós leválasztással

Az ART COOLSwitchPro A/B-Y kapcsoló egyszerűvé teszi több erősítő vagy több hangszer használatát. A B csatornán három további kapcsolható funkciót találunk. Kapcsolható a földhurok leválasztás, fázisfordítás, továbbá kapcsolható egy leválasztó trafó ..

21 900Ft Nettó: 17 244Ft

ARTcessories DADB aktív sztereó D.I. box

Az ART dADB aktív sztereó D.I. box, mely alkalmas asszimetrikus jelforrások szimmetrikus rendszerekhez való csatlakoztatására. Frekvencia átvitele rendkívül széles, frekvenciamenete lapos még kimondottan nagyon nagy jelszintek esetében is, így ez egy..

21 900Ft Nettó: 17 244Ft

ARTcessories DeeJay Pre II lemezjátszó előfok

A DJ PRE II nem más, mint egy előfok, melyet a lemezjátszó és a felvételi rendszer közé köthetünk. A bemenet kapacitását megválaszthatjunk 100 és 200pF között így illeszthetjük a lemezjátszó hangszedőjéhez. Az eszközön találhatunk még egy mélyvágó ka..

17 900Ft Nettó: 14 094Ft

ARTcessories dPDB passzív sztereó D.I. box

Az új dPDB™ passzív direkt box tulajdonképpen két eszköz egy házban. Segítségével asszimetrikus jelforrásokat kapcsolhatunk szimmetrikus rendszerekhez. Három fokozatban kapcsolható pad kapcsolója segítségével (0dB, -20dB, -40dB) szinte bármilyen jele..

16 900Ft Nettó: 13 307Ft

ARTcessories Dual X Direct aktív sztereó D.I. box

A DUALXDirect sztereó D.I. box segítségével asszimetrikus jelforrásokat kapcsolhatunk szimmetrikus rendszerekhez. A kapcsolható pad kapcsolók segítségével kimondottan nagy jelszintű eszközökkel is használhatjuk a DUALXDirect-et. Az eszköz működéséhez..

18 900Ft Nettó: 14 882Ft

ARTcessories Dual Z Direct passzív sztereó D.I. box

A DUALZDirect sztereó D.I. box segítségével asszimetrikus jelforrásokat kapcsolhatunk szimmetrikus rendszerekhez. A kapcsolható pad kapcsolók segítségével kimondottan nagy jelszintű eszközökkel is használhatjuk a DUALZDirect-et. Teljesen passzív áram..

13 900Ft Nettó: 10 945Ft

ARTcessories HeadAmp 4 4 csatornás fejhallgató erősítő

A HeadAmp4 3.5mm-es és 6.3mm-es ki és bemenetekkel egyaránt ellátott fejhallgató erősítő. Ideális otthonra, vagy projektstúdiókba, hiszen egyszerűen sokszorozhatjuk meg a fejhallgató kimeneteink számát. Mindegyik kimenet jelszintje külön szabályozhat..

21 900Ft Nettó: 17 244Ft

ARTcessories M Connect USB MIDI interface

Az ART MConnect USB MIDI kábel a legegyszerűbb módja annak, hogy meglévő MIDI eszközeinket a számítógépünkhöz csatlakoztassunk. Plug and play eszköz lévén használata előtt semmi más dolgunk nincs, csak csatlakoztatjuk a kábelt és kész.USB interface m..

10 900Ft Nettó: 8 583Ft

ARTcessories MyMonitor személyi monitorkeverő

Amennyiben előadás közben a saját hangunkon kívül még egy másik jelforrás hangját is hallanunk kell, azonban a PA felé csak a saját hangunkat továbbítanánk jól jöhet a MyMonitor személyi monitorkeverő. Mivel az eszköz üzemel tápegységről vagy elemről..

24 900Ft Nettó: 19 606Ft

ARTcessories PDB passzív D.I. box

A PDB™ Passive Direct Box egy nagyon egyszerű, ám megbízható D.I. box. Segítségével asszimetrikus jelforrásokat csatlakoztathatunk szimmetrikus rendszerekhez...

12 900Ft Nettó: 10 157Ft

ARTcessories Phantom I fantom táp

A kondenzátor mikrofonok működéséhez a legtöbb esetben szükséges fantom táp. A fantom táp gyakorlatilag 9 és 48V között bármi lehet, azonban a legtöbb esetben minél nagyobb feszültséggel látjuk el a mikrofont annál jobb hangképe lesz. A Phantom I 48V..

17 900Ft Nettó: 14 094Ft

ARTcessories Phantom II Pro 2 csatornás fantomtáp

A Phantom II Pro nem más mint egy hordozható kétcsatornás fantom táp. Elemről és tápról is üzemel, rendkívül gazdaságos, alacsony fogyasztású eszköz.XLR ki és bemenetek9V-os elemről és tápról is működikLED visszajelzők..

24 900Ft Nettó: 19 606Ft

ARTcessories T Connect USB interface gitárokhoz

Az ART TConnect USB gitár interface a legegyszerűbb módja annak, hogy hangszereddel felvételeket készíts. Csak csatlakoztasd a kábel a számítógépedhez és gitárodhoz majd nyomd meg a felvétel gombot. Driver telepítése nélkül működik a legtöbb szoftver..

10 900Ft Nettó: 8 583Ft

ARTcessories X Connect USB interface mikrofonhoz

Az ART XConnect USB mikrofonbemenet a legegyszerűbb módja annak, hogy mikrofonoddal felvételeket készíts. Csak csatlakoztasd a kábel a számítógépedhez és mikrofonodhoz majd nyomd meg a felvétel gombot. Driver telepítése nélkül működik a legtöbb szoft..

10 900Ft Nettó: 8 583Ft

ARTcessories X Direct aktív D.I. box

Az Xdirect egy kiváló minőségű aktív D.I. box, melynek segítségével asszimetrikus jelforrásokat illeszthetünk szimmetrikus rendszerekhez. Az eszköz egy 9V-os elemmel működik. Jack és XLR csatlakozókkal látták el, találunk rajta fázisfordító kapcsolót..

14 900Ft Nettó: 11 732Ft

ARTcessories Z Direct passzív D.I. box

A ZDirect egy kiváló minőségű passzív D.I. box, melynek segítségével asszimetrikus jelforrásokat illeszthetünk szimmetrikus rendszerekhez. Jack és XLR csatlakozókkal látták el, találunk rajta fázisfordító kapcsolót, kapcsolható low pass filtert és je..

10 900Ft Nettó: 8 583Ft

Loading...