Honlapunk cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.

Basszus Előfokok

Basszus Előfokok
Listázás:
Rendezés:

Dunlop MXR M80 Bass Distortion Pedál

Végre minden egy pedálban, amire mindig is vágytál. Adott először is egy D.I. kimenet, egy EQ részleg külön kapcsolható extra presettel, valamint egy torzító az igazán vad hangokhoz. Az opcionális adapteren, 9V-os elemen kívül még fantom tápról is me..

68 900Ft Nettó: 54 252Ft

EDEN World Tour Pro Preamp Basszusgitár Előfok

A tökéletes előfok minden zenésznek aki semmiféle kompromisszumot nem hajlandó kötni! Stúdió minőségű hanzás a színpadon? Többé nem álom, az EDEN megalkotta! Használhatod stúdióban, vagy akár turnén is. Minősége példás, hangja legendás...5-sávos EQEn..

329 900Ft Nettó: 259 764Ft

EDEN WTDI Eden World Tour Basszusgitár Előfok Pedál

A WTDI-t nevezhetnénk akár a basszusgitárosok svájci bicskájának is. A DI kimeneten kívül találunk rajta egy három sávos EQ-t, Bass boost és Mid shift funkciót, az EDEN saját Enhance control-ját, valamint egy beépített Compressort. Minden szempontból..

39 900Ft Nettó: 31 417Ft

Electro-Harmonix Battalion Basszus Előfok és D.I. Pedál Előrendelés

Electro-Harmonix Battalion Basszus Előfok és D.I. Pedál

A Battalion basszus előfok és D.I. pedál egy kompakt megoldás a basszusgitárosok számára. Teljesértékű előfok négysávos EQ-val, MOSFET torzítóval, kompresszorral és zajzárral, D.I. kimenettel. Négysávos EQ (Bass, Lo-Mid, Hi-Mid, Treble)MOSFET torzító..

59 900Ft Nettó: 47 165Ft

Taurus TDi Basszus Előfok és Di-Box -15%

Taurus TDi Basszus Előfok és Di-Box

A Taurus T-Di Mk2 előfokpedál elképesztően hasznos kis segédeszköz minden basszusgitáros számára. Boostolhatjuk vele erősítőnket, használhatjuk DI Box-ként, segítségével direktben ráköthetjük a basszusgitárunkat a PA rendszerre, vagy otthoni Hi-Fi-re..

56 160Ft 47 500Ft Nettó: 37 402Ft

Taurus TDi Plus Basszus Előfok, Di-Box és Compressor -15%

Taurus TDi Plus Basszus Előfok, Di-Box és Compressor

A TDi Plus az igazi svájcibicska pedál. Nemcsak egy kiváló minőségű, Vintage és Modern áramkörrel is ellátott preamp, hanem egy kompresszor is egyben. Az MLO rendszerű EQ és a beépített kompresszor szinte minden helyzetben tökéletes társad lesz, hasz..

68 400Ft 58 000Ft Nettó: 45 669Ft

Loading...